Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

We willen goede ideeën voor Groningen stimuleren. De Fondsenmiddag kan daarbij helpen.

Fondsendag op 9 februari helpt initiatiefnemers op weg

24 januari 2023

Ideeënbank Groningen en Nationaal Programma Groningen organiseren op donderdag 9 februari de eerste live editie van de tweejaarlijkse Fondsendag. Alle Groningers met een goed idee dat bijdraagt aan de toekomst van de provincie krijgen de gelegenheid om hun idee te presenteren aan adviseurs, regionale én landelijke fondsen. Zij kijken of het idee kansrijk is, geven tips en helpen op weg. 

Datum: donderdag 9 februari 2023
Tijd: 17.00 – 21.00 uur
Locatie: CMO STAMM. Laan Corpus Den Hoorn 100 Groningen

Adviseurs, regionale én landelijke fondsen

Initiatiefnemers krijgen de gelegenheid om hun idee aan meerdere partijen te presenteren. Adviseurs van bijvoorbeeld Groninger Dorpen, Samenwerkingsverband Noord-Nederland, CMO STAMM en GroBusiness helpen hen bij het verder ontwikkelen van hun plannen of het zoeken naar financieringsmogelijkheden. Regionale en landelijke fondsen zijn aanwezig bij presentaties die passen bij hun doelstellingen. Let op: de Fondsendag vindt plaats om advies te krijgen en contact te leggen met fondsen, niet om direct een aanvraag te doen.

Fondsenmarkt: in gesprek over je idee

Op de fondsenmarkt staan verschillende fondsen en adviseurs. Een mooie gelegenheid om kennis te maken, één-op-één advies te krijgen en eventuele vervolgstappen te bespreken. Ook als een plan nog niet helemaal uitgewerkt is, adviseren zij graag over de financiering ervan. Daarnaast is er ruimte om op een afgesproken tijdstip een pitch van 5 minuten te doen om een idee of project toe te lichten.

Workshops

Komende editie is er ook de mogelijkheid om één van de drie workshops te volgen:

  • Fondsenwerving;
  • Project opzetten;
  • Project voortzetten.

Aanmelden

Aanmelden? Dat kan via www.nationaalprogrammagroningen.nl/fondsendag. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus we raden aan om je zo snel mogelijk aan te melden.

Nationaal Programma Groningen en Ideeënbank Groningen organiseren de Fondsendag in samenwerking met zes Groningse adviseurs: KNHM, Huis voor de Sport Groningen, Grobusiness, Programma Energie Participatie, Groninger Dorpen en het KultuurLoket.

 

Logo NPG en Ideeënbank Groningen

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X