Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Meldweek Leefbaarheid 4 tot en met 8 april

1 april 2016

Wat vindt u belangrijk voor de leefbaarheid in uw omgeving? Hoe kunnen we Groningen mooier, leuker en beter maken? De provincie Groningen is op zoek naar uw ideeën. Laat het ons weten tijdens de Meldweek Leefbaarheid van maandag 4 tot en met vrijdag 8 april.

Tijdens de meldweek zit een belteam van Statenleden vijf dagen van 9.00 tot 21.00 uur voor u klaar. Ook gaan Statenleden samen met de Ideeënmakelaars van de Ideeënbank de provincie in om met u hierover in gesprek te gaan. Meer informatie over de data en locaties vindt u op www.meldweekleefbaarheid.nl. Via deze website kunt u ook melden wat u belangrijk vindt of welke ideeën u hebt. Maar daarvoor hoeft u niet te wachten tot de meldweek, dat kan nu al.

Goed leven

De provincie organiseert de meldweek om te horen wat de Groningers belangrijk vinden, wat zorgt er voor dat het goed leven is in hun wijk of dorp. Hiervoor is de komende vier jaar in totaal 22 miljoen euro beschikbaar. Dat geld willen zij samen met gemeenten, organisaties én inwoners slim investeren.

Ideeën

De provincie Groningen gaan op drie manieren investeren in de leefbaarheid. Kleinschalige, lokale initiatieven van inwoners zelf die het dorp of de wijk leuker, beter en mooier maken vinden zij belangrijk. Daarnaast grote projecten voor de herinrichting van dorpscentra. En ze investeren in projecten rondom voorzieningen zoals een dorpshuis, clubgebouw, woningverbetering en het hergebruik van cultureel erfgoed.

Laat van u horen

Van 4 tot en met 8 april kunt u van 9.00 tot 21.00 uur  bellen naar  (050) 316 41 90. Of laat uw idee achter op www.meldweekleefbaarheid.nl.

flyer

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X