Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Provinciale Vrijwilligersprijs 2015 uitgereikt

10 december 2015

Op maandag 7 december, de Nationale Vrijwilligersdag, is de Provinciale Vrijwilligersprijs 21015 uitgereikt. In iedere categorie kreeg een genomineerde organisatie de prijs van 3.000 euro.

In een stampvolle Statenzaal van het provinciehuis in Groningen wachtten de genomineerden in spanning op de bekendmaking van de prijswinnaars. De spanning werd behoorlijk opgevoerd  tijdens een geanimeerd programma met diverse theateracts van Theater Authentiek en filmportretten gemaakt door studenten van het Noorderpoort.

In de categorie Zorg kreeg het Alzheimercafé Hoogezand-Sappemeer de prijs uitgereikt door gedeputeerde Eelco Eikenaar. De gelukkige in de categorie Jeugd was Jeugdsoos de Boerderij uit Onstwedde en de prijs in de categorie Leefbaarheid ging naar de vrijwilligers van de Stichting Oude Groninger Kerken. De andere genomineerden, Jongerencentrum Express uit Uithuizen, ReumActief uit Stadskanaal en de Eeterie van wijkcentrum het Dok uit Groningen hoefden niet met lege handen naar huis en ontvingen een aanmoedigingsprijs.

Zie ook het artikel in het dagblad van het Noorden, de filmportretten die gemaakt zijn van de organisatie en het vrijwilligerslied.

IMG_0405 (2)    IMG_0399

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X