Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Het was een leuke diverse groep mensen met toffe ideeën. In de workshop helpen we om van idee naar uitvoering te komen.

Ruim 90 deelnemers tijdens eerste live editie van de Fondsendag

16 maart 2023

Nationaal Programma Groningen en Ideeënbank Groningen – CMO STAMM organiseerden op 9 februari 2023 de eerste live editie van de Fondsendag. Met ruim 90 deelnemers was dit netwerkevenement, dat we voorgaande keren vanwege corona online organiseerden, een groot succes. Groningers met een goed idee dat bijdraagt aan de toekomst van onze provincie konden er terecht voor advies en financiering. Er waren in totaal 17 landelijke en regionale fondsen en adviseurs aanwezig.

Fondsenmarkt

Tijdens de Fondsendag konden deelnemers op een speciale markt in gesprek met fondsen en adviseurs. Adviseurs van bijvoorbeeld Samenwerkingsverband Noord-Nederland, CMO STAMM, GroBusiness, KultuurLoket en Groninger Dorpen stonden klaar voor het geven van persoonlijk advies en het bespreken van eventuele vervolgstappen.

Pitches en workshops

Twaalf deelnemers kregen de ruimte om hun project in slechts vijf minuten te pitchen, oftewel presenteren. Vervolgens gaven adviseurs, fondsen en andere deelnemers advies.

Tussen de pitchrondes werden er drie workshops gegeven door Vrijwilligers Centraal. Zo gaven Peter van der Molen, adviseur bij Huis van de Sport, en Marcel Endendijk, adviseur bij CMO STAMM, een workshop over het opstarten van een initiatief. “Het was een leuke diverse groep mensen met toffe ideeën. In de workshop helpen we om van idee naar uitvoering te komen.”

Even nagenieten…

Bekijk of download het Groninger fondsenboekje

 

Wil je nog even nagenieten van de Fondsendag? Lees dan het nieuwsbericht van NPG en bekijk de aftermovie:

Meer info? neem gerust contact met ons op via: info@nationaalprogrammagroningen.nl of info@ideeenbankgroningen.nl.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X