Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Kenniscongres Sterk Groningen! gaat over leefbaarheid en techniek.

Sterk Groningen! Kom en doe mee tijdens het congres op 26 september

19 september 2019

Op woensdag 26 september 2019 organiseert het kennisplatform Leefbaar en Kansrijk Groningen een congres: Sterk Groningen! Dit gebeurt in samenwerking met kennisplatform Bouwen en Versterken. Verschillende sprekers uit de wetenschap delen hier bestaande en nieuwe kennis. Ben je geïnteresseerd in de impact van de aardbevingen op Groningen? Kom dan naar het evenement Sterk Groningen!. 

Het congres gaat over de leefbaarheid en techniek in het aardbevingsgebied in Groningen. Het doel van het evenement is dat sprekers nieuwe en bestaande kennis delen rondom het aardbevingsdossier Groningen. De avond start onder leiding van cabaretier Arno van der Heyden, na de opening zal het gaan over verschillende thema’s die aan bod zullen komen tijdens deze avond.

Op het congres zijn verschillende workshops te volgen. CMO STAMM is partner in het kennisplatform Leefbaar en Kansrijk Groningen en betrokken bij de workshop over ‘het proces van versterking'(workshop 1c).  Deze workshop start om 17:00 uur. Benieuwd naar het gehele programma met alle workshops? Bekijk het programma van Sterk Groningen!.

Aanmelden is noodzakelijk vanwege een beperkt aantal plekken. Aanmelden kan op www.kennisplatformleefbaar.nl. Deelname aan het congres is gratis. Graag tot ziens op 26 september om 16:00 (inloop vanaf 15:30) uur in BuildinG, aan de Zernikelaan 17 te Groningen!

Sterk Groningen!

Dit is het tweede congres dat het Kennisplatform Bouwen en Versterken samen met het Kennisplatform Leefbaar en Kansrijk Groningen in opdracht van de Nationaal Coördinator Groningen (NCG) organiseert. In 2018 was Veilig Wonen! het thema van het kenniscongres Sterk Groningen!.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X