Kwetsbare groepen

Armoede.

De kloof tussen arm en rijk wordt groter. Op dit moment leven er alleen al meer dan 14.000 jongeren in Groningen en 7.000 jongeren in armoede. Een laag inkomen gaat vaak samen met andere problemen, zoals werkloosheid, een slechte gezondheid en een lagere tevredenheid met de leefsituatie. Het tegengaan van armoede vraagt daarom om een brede integrale aanpak.

Deel deze pagina.

Lees verder

CMO STAMM maakt zich graag sterk voor het terugdringen van armoede en schulden in Nederland. Want ieder gezin en ieder kind dat opgroeit in armoede is er een teveel. Dit doen we door inzicht te bieden in de problematiek, deskundigheidsbevordering en investeren in innovatieve projecten die zich richten op het tegengaan van armoede en schulden. Wij geloven daarbij sterk in de kennis, de kracht en het inzicht van mensen die zelf in armoede leven. Dankzij hun inbreng kan er een nieuwe kijk op armoede ontstaan, met werkende oplossingen voor reële problemen.

Uitgelicht.

Van dromen naar doen!

Mensen in armoede verliezen vaak het perspectief en hun droom op een beter leven.

Lees verder

Routeplanner Armoede & schulden

Een routeplanner met vijf pijlers die van belang zijn bij een innovatieve aanpak van armoede en schulden.

Lees verder

Routeplanner Armoede & schulden

CMO STAMM zet zich in voor een krachtige samenleving waarin iedereen meedoet. De armoede- en schuldenproblematiek is uitermate divers en complex. Alleen een integrale aanpak waar alle partijen samen voor staan werkt. Daarom hebben we een routeplanner beschreven met vijf pijlers die van belang zijn bij een innovatieve aanpak van armoede en schulden. Op welk deel van de route treffen we elkaar?

Lees verder

Schuldhulpverlening op de kop

Twee sprekers bespraken hun inzichten over het thema ‘verandering in de schuldhulpverlening’.

Lees verder

Kennisbank.

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2018 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

X