Kwetsbare groepen

Armoede.

De kloof tussen arm en rijk wordt groter. Op dit moment leven er alleen al meer dan 14.000 jongeren in Groningen en 7.000 jongeren in armoede. Een laag inkomen gaat vaak samen met andere problemen, zoals werkloosheid, een slechte gezondheid en een lagere tevredenheid met de leefsituatie. Het tegengaan van armoede vraagt daarom om een brede integrale aanpak.

Deel deze pagina.

Lees verder

CMO STAMM maakt zich graag sterk voor het terugdringen van armoede en schulden in Nederland. Want ieder gezin en ieder kind dat opgroeit in armoede is er een teveel. Dit doen we door inzicht te bieden in de problematiek, deskundigheidsbevordering en investeren in innovatieve projecten die zich richten op het tegengaan van armoede en schulden. Wij geloven daarbij sterk in de kennis, de kracht en het inzicht van mensen die zelf in armoede leven. Dankzij hun inbreng kan er een nieuwe kijk op armoede ontstaan, met werkende oplossingen voor reële problemen.

Uitgelicht.

Schuldhulpverlening op de kop

Twee sprekers bespraken hun inzichten over het thema ‘verandering in de schuldhulpverlening’.

Lees verder

Schuldensafari succesvol!

De deelnemers werden op 29 maart 2018 meegenomen in de feiten en cijfers. Een theatergroep verbeeldde 4 klantreizen op een indrukwekkende wijze. Het programma werd gedragen door alle aanwezigen.

Lees verder

Blog: Armoede en Schulden – Perspectief van mensen centraal

Werken met ervaringsdeskundigen maakt de dialoog veelzijdiger en geeft steeds nieuwe inzichten.

Lees verder

Schouders onder schulden – start eerste dialoogsessie

Binnen enkele jaren moet iedereen binnen de schuldhulpverlening kunnen werken met de beste methoden.

Lees verder

Kennisbank.

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2018 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

X