In begrijpelijke taal wordt uitleg gegeven over de wet, bij welke organisatie mensen moeten zijn en hoe meegepraat kan worden over de zorg en ondersteuning.

Verschillende wetten in de zorg gebundeld

6 maart 2018

In het licht van de komende gemeenteraadsverkiezingen is er een handige brochure uitgebracht over de inhoud van de verschillende wetten in de zorg. Graag attenderen wij je hierop. Interessant voor aankomende gemeenteraadsleden en anderen om hier op een snelle en begrijpelijke manier inzicht in te krijgen.

De brochure

In begrijpelijke taal wordt uitleg gegeven over de wet, bij welke organisatie mensen moeten zijn en hoe meegepraat kan worden over de zorg en ondersteuning. Onderdelen zijn:

  • De Wet langdurige zorg (Wlz)
  • De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)
  • De Jeugdwet
  • De Zorgverzekeringswet (Zvw)

Bekijk de brochure: De wetten zorg en ondersteuning sinds 2015

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X