Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Doe dan mee en verzilver uw idee.

VSBfonds viert 25-jarig bestaan met ideeënwedstrijd

2 juli 2015

VSBfonds bestaat 25 jaar. Een zilveren jubileum. En dat wordt gevierd met een speciale ideeënwedstrijd. Heeft u een goed idee voor een mooiere samenleving? Dan heeft u nu de kans om uw idee uit te voeren! Doe mee met de wedstrijd van VSBfonds en verzilver uw idee. Voor de beste ideeën zijn er prijzen van € 2.500 of € 25.000.

Wat voor ideeën maken kans?

Bij deze wedstrijd gaat het om een idee waarbij u zich, vanuit een vereniging of stichting, inzet voor een ander. Een idee dat mensen stimuleert mee te doen aan sociale of culturele activiteiten. Dit is een idee dat eraan bijdraagt dat mensen elkaar ontmoeten, begrijpen en inspireren. Heeft u zo’n plan? Doe dan mee en verzilver uw idee.

Hoe doet u mee?

Dat kan door een filmpje te laten maken tijdens de roadshow met de zilveren jubileumcaravan. Deze gaat van 19 augustus tot en met 6 september on tour door Nederland, op zoek naar culturele of maatschappelijke initiatieven.

Wilt u een filmpje laten maken? Kijk dan op vsbverzilverjeidee.nl hoe u kunt deelnemen aan de wedstrijd. U kunt zich tot vrijdag 24 juli aanmelden voor deelname. De bedenkers van de meest kansrijke ideeën ontvangen  een opnamebevestiging.

Meer weten? Lees hier alles over de wedstrijd en check wanneer de caravan bij u in de buurt is.

Twitter

Ook een goed idee voor een mooiere samenleving? En 2.500 of 25.000 euro winnen? Check http://bit.ly/1fdboVj #verzilverjeidee @VSBfonds

Facebook

VSBfonds bestaat 25 jaar en viert dit met een ideeënwedstrijd. Heb jij een goed idee voor een mooiere samenleving? Een idee dat mensen stimuleert mee te doen aan sociale of culturele activiteiten? Dan heb je nu de kans om jouw idee uit te voeren! Doe mee met deze ideeënwedstrijd en verzilver jouw idee. Voor de beste ideeën zijn er prijzen van 2.500 of 25.000 euro.

Kijk op deze site en doe mee!

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X