Gemeenten zijn voortvarend aan de slag

Arbeidsbemiddeling vluchtelingen gaat beter

11 juli 2017

Waren gemeenten in 2016 nog vooral bezig met het maken van beleid, in 2017 zijn concrete stappen gezet om statushouders naar werk te begeleiden.

Gemeenten starten eerder en hebben meer contact met de werkgevers. Wel is er te weinig aandacht voor kwetsbare vluchtelingen, blijkt uit KIS-onderzoek.

Bekijk ook de monitor Gemeentelijk beleids arbeidstoeleiding vluchtelingen 2017 en de infographic die de belangrijkste bevindingen uit dit onderzoek bundelt.

Bron: Kennisplatform Integratie & Samenleving, & Razenberg, I. (2017, 11 juli). Infographic: arbeidsbemiddeling vluchtelingen gaat beter

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X