Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Hoe kan het concept brede welvaart gebruikt worden om een visie en doelstellingen te bepalen? En hoe kan het gebruikt worden om beleidskeuzes te maken?

Gemeentelijke Collegetour Brede Welvaart

13 september 2023

Hoe ziet de brede welvaart in jouw gemeente eruit? Wat zijn de verwachtingen en wensen voor de toekomst? En welke rol kan brede welvaart spelen in gemeentelijk beleid? CMO STAMM start met een collegetour om antwoord te geven op deze vragen en meer.

Aanleiding van deze tour is de Monitor Brede Welvaart Groningen en de Monitor Brede Welvaart Drenthe. Op basis van deze monitor geven we tijdens de colleges inzicht in de brede-welvaartssituatie in jouw gemeente. Maar we doen meer. We vertellen over het gedachtegoed van brede welvaart: wat is het en waarom is het van belang? We gaan met jullie het gesprek aan over hoe brede welvaart in de eigen gemeente gebruikt kan worden: hoe kan het concept gebruikt worden om een visie en doelstellingen te bepalen? En hoe kan het gebruikt worden om beleidskeuzes te maken?

College Brede Welvaart in jouw gemeente

Wij bieden het College Brede Welvaart aan omdat wij het belangrijk vinden om de uitkomsten breed te bespreken in de provincie. Voor de deelnemers zijn hier geen kosten aan verbonden. De collegetour wordt mogelijk gemaakt door de provincies Groningen en Drenthe. De duur van een sessie is 1 uur, datum en tijdstip in overleg.

Interesse in een college voor jouw gemeente? Neem contact op met Heike Delfmann of Aleid Brouwer. Samen bespreken we waar we de focus op leggen en hoe we aansluiting vinden op de vragen en wensen vanuit jouw gemeente.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X