Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Impressie Leergang Overheidsparticipatie met LEF

8 december 2017

Routeplanner naar een nieuw DNA

De CMO STAMM Academie – leergang “Overheidsparticipatie met Lef” past naadloos in de Routeplanner Overheidsparticipatie. Pijler 5 gaat over het versterken van vaardigheden, functies en stijlen en een nieuw handelingsrepertoire. De ambtenaar die echt aan de slag wil met Overheidsparticipatie opereert zij aan zij met de samenleving. Met de leergang “Overheidsparticipatie met LEF ontdek je daarvoor de juiste tools zodat je daar morgen zelf meteen mee aan de slag kunt.

Inhoud van de leergang

Twee filmpjes geven een impressie weer van de eerste editie van de Leergang Overheidsparticipatie met LEF, met daarin ervaringen van deelnemers, vraageigenaren, mentoren en de organisatie.

Informatieve film over de Leergang Overheidsparticipatie met LEF. Hierin vertellen deelnemers, mentoren en organisatoren over de nieuwe manier van werken die momenteel gevraagd wordt van ambtenaren. De eerste 4 minuten geven een algemene impressie.

Andere manier van werken

De leergang “Overheidsparticipatie met Lef” is afgeleid van de Nieuwe Wibaut uit Amsterdam. Wij gaan in Groningen/Drenthe verder waar de Wibautleergang is gebleven. Zef Hemel, één van de inspiratoren van de leergang, vertelt over de huidige, dynamische wereld. Dit vraagt een totaal andere manier van werken op een gemeentehuis.

 

 

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X