Impressie Leergang Overheidsparticipatie met LEF

8 december 2017

Routeplanner naar een nieuw DNA

De CMO STAMM Academie – leergang “Overheidsparticipatie met Lef” past naadloos in de Routeplanner Overheidsparticipatie. Pijler 5 gaat over het versterken van vaardigheden, functies en stijlen en een nieuw handelingsrepertoire. De ambtenaar die echt aan de slag wil met Overheidsparticipatie opereert zij aan zij met de samenleving. Met de leergang “Overheidsparticipatie met LEF ontdek je daarvoor de juiste tools zodat je daar morgen zelf meteen mee aan de slag kunt.

Inhoud van de leergang

Twee filmpjes geven een impressie weer van de eerste editie van de Leergang Overheidsparticipatie met LEF, met daarin ervaringen van deelnemers, vraageigenaren, mentoren en de organisatie.

Informatieve film over de Leergang Overheidsparticipatie met LEF. Hierin vertellen deelnemers, mentoren en organisatoren over de nieuwe manier van werken die momenteel gevraagd wordt van ambtenaren. De eerste 4 minuten geven een algemene impressie.

Andere manier van werken

De leergang “Overheidsparticipatie met Lef” is afgeleid van de Nieuwe Wibaut uit Amsterdam. Wij gaan in Groningen/Drenthe verder waar de Wibautleergang is gebleven. Zef Hemel, één van de inspiratoren van de leergang, vertelt over de huidige, dynamische wereld. Dit vraagt een totaal andere manier van werken op een gemeentehuis.

 

 

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X