Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Iedereen die vrijwilligerswerk doet, levert een belangrijke bijdrage aan onze samenleving.

Inschrijving Provinciale Vrijwilligersprijs Groningen gestart

1 september 2021

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs is gestart. Ook dit jaar waardeert de provincie Groningen het vrijwilligerswerk met vijf prijzen van elk 3.000 euro. Voor de 21e keer worden Groninger vrijwilligers door de provincie in het zonnetje gezet. De prijzen zijn te winnen in de categorieën ‘Cultuur’, ‘Zorg’, ‘Leefbaarheid’, ‘Jeugd’ en ‘Sport’. Een vrijwilligersorganisatie/-initiatief aanmelden kan tot 1 oktober via provinciegroningen.nl.

De Provinciale Vrijwilligersprijs is bedoeld voor organisaties en initiatieven die op een buitengewone, aansprekende en succesvolle manier met vrijwilligers werken. Daarmee wil de provincie het vrijwilligerswerk ondersteunen en laten zien dat iedereen die vrijwilligerswerk doet, een belangrijke bijdrage levert aan onze samenleving. Dit jaar reikt de provincie de prijs voor de 21e keer uit. CMO STAMM onderschrijft het belang van vrijwilligers in de provincie; zij verdienen de schijnwerpers. Ook dit jaar organiseren wij weer met veel enthousiasme de vrijwilligersprijs.

Inzet belonen

In onze provincie zijn heel veel groepen vrijwilligers actief. In de zorgsector en bij sportverenigingen bijvoorbeeld, maar ook in de dorpen en wijken spelen vrijwilligers een belangrijke rol bij het verbeteren van de leefbaarheid. Omdat de provincie vrijwilligerswerk voor en door jongeren in het bijzonder waardeert, wil zij ook hun inzet belonen.

Inschrijven tot 1 oktober

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs start 1 september en sluit op 1 oktober. Daarna selecteert de jury tien genomineerden die op de website van de provincie Groningen worden gepresenteerd. Wie de jury wil helpen kan stemmen op deze genomineerden. Dat kan van 15 tot en met 31 oktober. Op 7 december worden de prijzen uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het provinciehuis.

CMO STAMM ondersteunt de provincie Groningen met de vrijwilligersprijs. Daarnaast helpen wij vrijwilligersorganisaties bij het vergroten van kennis en vaardigheden en helpen hen om duurzame samenwerkingen aan te gaan.

flyer Prov. vrijwilligersprijs Groningen 2021

 

flyer Prov. vrijwilligersprijs Groningen 2021

We stellen het zeer op prijs als je deze flyer zo veel mogelijk in jouw vrijwilligersnetwerk wilt verspreiden! Alvast heel erg bedankt. Wil je meer informatie, bel of mail ons!

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X