Iedereen die vrijwilligerswerk doet, levert een belangrijke bijdrage aan onze samenleving.

Inschrijving Provinciale Vrijwilligersprijs Groningen gestart

10 september 2019

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs is gestart. Ook dit jaar waardeert de provincie Groningen het vrijwilligerswerk met vier prijzen van elk 3.000 euro. Deze prijzen zijn te winnen in de categorieën ‘zorg’, ‘leefbaarheid’, ‘jeugd’ en ‘sport’. Een vrijwilligersorganisatie / initiatief aanmelden kan tot 1 oktober via www.provinciegroningen.nl/vrijwilligersprijs.

De Provinciale Vrijwilligersprijs is bedoeld voor organisaties en initiatieven die op een buitengewone, aansprekende en succesvolle manier met vrijwilligers werken. Daarmee wil de provincie het vrijwilligerswerk ondersteunen en laten zien dat iedereen die vrijwilligerswerk doet, een belangrijke bijdrage levert aan onze samenleving. Dit jaar reikt de provincie de prijs voor de negentiende keer uit. CMO STAMM onderschrijft het belang van vrijwilligers in de provincie; zij verdienen de schijnwerpers. CMO STAMM organiseert ook dit jaar weer met veel enthousiasme de vrijwilligersprijs.

Inzet belonen

In onze provincie zijn heel veel groepen vrijwilligers actief. In de zorgsector en bij sportverenigingen bijvoorbeeld, maar ook in de dorpen en wijken spelen vrijwilligers een belangrijke rol bij het verbeteren van de leefbaarheid. Omdat de provincie vrijwilligerswerk voor en door jongeren in het bijzonder waardeert, wil zij ook hun inzet belonen.

Inschrijven tot 1 oktober

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs sluit op 1 oktober. Daarna selecteert de jury acht genomineerden die op de website van de provincie Groningen worden gepresenteerd. Wie de jury wil helpen kan stemmen op deze genomineerden. Dat kan van 19 tot 31 oktober. Op 9 december worden de prijzen uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het provinciehuis.

CMO STAMM ondersteunt de provincie Groningen met de vrijwilligersprijs. Daarnaast helpen wij vrijwilligersorganisaties bij het vergroten van kennis en vaardigheden en helpen hen om duurzame samenwerkingen aan te gaan (meer informatie, neem contact op met Iris Holman i.holman@cmostamm.nl).

uitleg over de provinciale Vrijwilligersprijs Groningen

Flyer Provinciale Vrijwilligersprijs Groningen 2019

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

X