Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Met onze diverse expertises proberen wij deze mensen een duwtje in de juiste richting te geven.

Net dat extra stapje om door te gaan

11 mei 2022

Dertig Groningers presenteerden onlangs hun ideeën tijdens de online Fondsenmiddag. Van gezondheid en ontmoetingen tot aan duurzaamheid en opleidingen. De meest uiteenlopende ideeën en projecten kwamen voorbij. Adviseurs van onder andere CMO STAMM, Samenwerkingsverband Noord-Nederland, VSB fonds en zestien andere landelijke- en regionale fondsen en organisaties gaven tips over de financiering van ideeën.

Onze ideeënmakelaar: “Met onze diverse expertises proberen wij deze mensen een duwtje in de juiste richting te geven. De onderwerpen van de ideeën zijn heel verschillend. Het is inspirerend om te zien en horen wat er voorbijkomt in de pitches. We bellen deelnemers na afloop altijd ook op om nog even na te praten.”

Tips om vervolgstappen te zetten

Deelnemers hebben zelf vaak al veel research gedaan. Ze weten ongeveer waar ze moeten zijn voor advies of financiering, maar missen soms net dat stapje extra om door te kunnen gaan met een project. “Het is nooit verkeerd dat iemand anders een blik werpt op je idee”, vertelt deelneemster Hilde Strijker. “Ik kreeg goede tips om vervolgstappen te zetten.”

Fondsendag gemist?

De Fondsendag wordt jaarlijks twee keer georganiseerd door Nationaal Programma Groningen en de Ideeënbank Groningen. Na de zomer organiseren we de volgende. De datum volgt binnenkort. Kun je niet zo lang wachten? Neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X