Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Wat houdt maatschappelijke waarde in en hoe maak je het zichtbaar?

Workshops maatschappelijke waarde voor professionals

12 september 2022

Momenteel voert Sociaal Planbureau Groningen het project Maatschappelijke Waarde uit. Binnen dit project biedt het planbureau een workshop aan voor professionals die inwoners ondersteunen in georganiseerde activiteiten en inwonerinitiatieven. De insteek van de workshop is om professionals iets te leren over wat maatschappelijke waarde inhoudt en hoe het zichtbaar kan worden gemaakt.

De Workshop

Sociaal Planbureau Groningen, onderdeel van CMO STAMM, ontwikkelde een methodiek gebaseerd op de Theory of Change (Verandertheorie). Deze methodiek stelt professionals in staat om op simpele maar effectieve wijze de maatschappelijke waarde van een activiteit of initiatief zichtbaar te maken.

De workshop duurt ongeveer 2 uur. Het eerste deel van de workshop gaat over het operationaliseren van het concept maatschappelijke waarde. In het tweede deel gaan deelnemers actief aan de slag met het toepassen van een Verandertheorie op een activiteit of initiatief dat door hen wordt ondersteund. De workshop kan aan professionals kosteloos worden aangeboden, vanwege steun vanuit de provincie Groningen.

Geïnteresseerd?

Is jullie professionele organisatie hierin geïnteresseerd? Meld je dan gauw aan via Erik Meij, projectleider Maatschappelijke Waarde. Mail hem op e.meij@sociaalplanbureaugroningen.nl of bel 06 1358 1471. Ook voor vragen kun je bij hem terecht.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

  • Erik Meij
  • e.meij@cmostamm.nl
  • 06 13 58 14 71

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X