Project- en interimmanagement.

De project- en interimmanagers van CMO STAMM beschikken over veel ervaring en expertise. In hun kielzog nemen ze een krachtig bestuurlijk, ambtelijk en zakelijk netwerk mee. Hun kennis is actueel en hoewel de aanpak per persoon verschilt, delen onze projectmanagers een oprechte passie voor hun werkveld. Op een prettige en coöperatieve manier brengen de adviseurs bovendien een flinke dosis eigenzinnigheid mee. Ze baseren zich hierbij op actuele ontwikkelingen en hun ruime ervaring met innovatieve methodieken. Detachering behoort ook tot de mogelijkheden.

 

 

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X