CMO STAMM Academie.

CMO STAMM Academie is een leerplatform van en voor professionals, beleidsmakers en bestuurders in het sociaal domein. De veranderopgave waar gemeenten, maatschappelijke organisaties en inwoners voor staan, is fors en vraagt om nieuwe rollen, werkwijzen en gedrag. Dit gaat niet vanzelf en vraagt om een gerichte professionalisering.

De Academie biedt een gevarieerd aanbod van workshops, trainingen en leergangen. Het is een plek om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Een plek waar je inspiratie, kennis en ervaringen kunt halen en brengen en met elkaar leert te innoveren in de eigen praktijk. Leren door te doen is het devies.

We bieden de trainingen ook in-company aan. Voor meer informatie kun je mailen naar info@cmostamm.nl. Voor een overzicht van ons aanbod verwijzen we naar de agenda. Daar kun je je ook aanmelden.

 

 

 

 

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X