Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Versnellingssessie.

De Versnellingssessie is een doelgerichte een effectieve methode om in korte tijd ideeën te verzamelen en inzicht te krijgen in elkaars opvattingen en ervaringen.

Brainstorm in een snelkookpan

Eigenlijk is het digitaal brainstormen binnen een vastgestelde tijd. Iedere deelnemer neemt plaats achter een laptop en aan de hand van een vraag, stelling of onderwerp typt iedereen zijn of haar bijdrage in. Deelnemers zien de reacties van anderen op hun laptop én op één groot scherm. De deelnemers kunnen op de bijdragen van anderen reageren en ideeën uitwisselen. Aan het einde van de sessie heb je de verschillen en overeenkomsten helder in beeld.

De voordelen

Iedereen komt gelijkwaardig aan het woord en ieders inbreng weegt even zwaar. De deelnemers ondervinden geen hinder of beïnvloeding bij hun denkproces. (Gevoelige) onderwerpen kunnen ook anoniem besproken worden, Deelnemers ervaren meer betrokkenheid bij het onderwerp. Een extra mondelinge discussie kan, maar is niet noodzakelijk. Alle uitkomsten worden in een heldere rapportage verwerkt als naslagwerk.

Praktische informatie

Een versnellingsessie kan afhankelijke van de wensen fysiek of online plaatsvinden. Het aantal deelnemers in de Versnellingssessie is maximaal 20 personen. We hebben goede ervaringen met heel uiteenlopende doelgroepen. Een sessie duurt gemiddeld 2 uur. Naast de inhoudelijke voorbereiding en de getrainde procesbegeleiding verzorgen wij ook de techniek.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Jessy Snip, j.snip@cmostamm.nl, 06 460 814 44.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X