Hermien Maarsingh

Hermien Maarsingh

De mensen waar het om gaat zijn altijd het uitgangspunt.

Creatief, enthousiast en zoekend naar de verbinding; zo wil Hermien projecten ontwikkelen en trajecten begeleiden, met als uitgangspunt de mensen waar het om gaat. Ze zoekt samen met de betrokken partners op basis van de vraag van de jongere of oudere burger naar een passende oplossing. Het liefst in een hoog tempo en met informele en korte lijnen.

Ze houdt van afwisseling in thema’s zoals armoede, overheidsparticipatie, ouderen, maar haar hart klopt het snelst voor jongeren. En dan me name jongeren die het niet makkelijk hebben in onze samenleving. Het geeft veel voldoening om naar oplossingen te zoeken die passen bij de achtergrond van deze jongeren en die ze een betere toekomst bieden.

Hermien heeft eerst de PABO afgerond en daarna de studie arbeid- en organisatiesociologie aan de RUG. Na drie jaar gewerkt te hebben als onderzoeker werkt ze nu al vele jaren als adviseur bij (voorlopers van) CMO STAMM. Hermien werkt met name op het gebied van jeugd en jongeren. En daarnaast werkt ze aan projecten voor kwetsbare ouderen en overheidsparticipatie.

In 2018 is Hermien gecertificeerd voor level 1 van Deep Democracy. Deep  Democracy is een zienswijze en methode die de onderstroom in groepen zichtbaar en hanteerbaar maakt. Besluitvorming met aandacht en waardering voor andere opvattingen!

Contact.

  • drs. Hermien Maarsingh

  • adviseur

  • 06 460 783 33

  • h.maarsingh@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

Gerelateerd.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X