Korry Bakker

Korry Bakker

Korry is een spontane, betrokken, flexibele en accurate secretaresse, die met veel plezier werkt bij onze organisatie. Zij is onze vraagbaak en spin in het web en houdt ervan om in de dynamiek haar werk zorgvuldig te blijven doen. Haar kernwoorden zijn: verantwoordelijkheid en loyaliteit. Ook begeleidt zij met plezier stagiaires om ze een stapje verder te helpen in hun (school)loopbaan. De dienstverlening buiten en binnen de organisatie staan bij Korry hoog in het vaandel.

 

Contact.

  • Korry Bakker

  • secretaresse

  • 06 83 57 46 17

  • k.bakker@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X