Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

november, 2022

11nov16:0019:00CMO STAMM LAB met Kees Klomp16:00 - 19:00 Assen

Evenement details

CMO STAMM LAB is de jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor onze relaties met afwisselende en inspirerende thema’s en sprekers. Dit jaar is het thema “Op weg naar een betekeniseconomie?!”. Tijdens deze editie geeft lector betekeniseconomie Kees Klomp een prikkelende lezing. Aansluitend nemen wij afscheid van onze directeur-bestuurder Yvonne Turenhout.

Op weg naar een betekeniseconomie?!

De grenzen van het systeem waarin economische groei boven alles gaat zijn bereikt. Overal ter wereld gaan de sociale en ecologische alarmbellen af. Gelukkig lonkt er volgens Kees Klomp een alternatief: de betekeniseconomie. Een nieuw perspectief waarin waarde wint van geld.

Kees Klomp prikkelt je om stevig na te denken. Met enthousiasme en lef zoekt hij de diepgang op naar verrassende nieuwe inzichten en praktische toepasbaarheid.

Kees Klomp

Kees Klomp studeerde politicologie en communicatiewetenschappen. Vanaf 2006 richt Klomp zich expliciet op de Betekeniseconomie; een methode om organisaties ‘van betekenis te laten zijn’ en integrale waarde te laten creëren. Naast lector Betekeniseconomie bij de Hogeschool Rotterdam is Klomp founding partner van de onafhankelijke denk- en doetank THRIVE Institute.

Myron Hamming Spoken Word

Myron zorgt voor een inspirerende afsluiting. Hij is de Groninger stadsdichter en spoken word artiest.

Afscheid Yvonne Turenhout

Na ruim 13 jaar neemt CMO STAMM afscheid van Yvonne Turenhout, directeur-bestuurder. In die jaren heeft Yvonne op haar eigen kenmerkende wijze een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van CMO STAMM, Sociaal Planbureau Groningen en Trendbureau Drenthe. Samen met de collega’s is er veel bereikt.

Vragen? Mail naar info@cmostamm.nl

Tijd

(Vrijdag) 16:00 - 19:00

Locatie

Assen

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X