Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

maart, 2017

25maa10:0018:00Festival We doen het zelf wel10:00 - 18:00 Rijtuigenloods

Evenement details

Op zaterdag  25 maart vindt in Amersfoort een uniek festival plaats voor actieve burgers, die niet afwachten, maar doen! En samen iets moois maken van hun dorp of stad.

Met hoofdgast Jan Terlouw en met Marjan Minnesma, Arjo Klamer, Gabriel van den Brink, Tine de Moor , Bettina Bock, Edgar Kampers, Annemarie Jorritsma en andere sprekers. Op het festival vind je de beste experts voor juridisch, financieel en bedrijfsmatig advies. Veertig workshops met handige tips, tricks en trainingen. De mooiste burgerinitiatieven voor zorg, energie, groen en bestuur die je gaan inspireren. Een feestelijk dag met muziek en vertier!

Bestel hier je ticket!

Lokale Helden

We kijken uit naar Jan Terlouw en andere inspirerende sprekers. Maar ook naar de bijzondere verhalen van Lokale Helden. Zij vertellen in heel persoonlijke verhalen hoe ze actief werden en samen met anderen nieuw leven brachten in hun dorp, buurt of stad.

 Workshops

Je kunt kiezen uit bijna veertig workshops over o.a. crowdfunding, fondsenwerving, storytelling, vastgoedaankoop en -beheer. Je kunt mee op Wijksafari door het Soesterkwartier. De workshops zijn praktisch en interactief, je kunt er direct mee aan de slag. Bekijk het programma hier.

CMO STAMM is partner van dit festival en we verzorgen een van de workshops: Vitale Cooperaties in 5 stappen.

Specials

De uitreiking van de Gouden Pit Trofee; de feestelijk oprichting van Nederland Zorgt voor Elkaar; de Tafel van Natasja (talkshow). En geen festival zonder muzikanten en artiesten!

Pitch je plan

Heb jij een idee of initiatief waarover je van gedachten wilt wisselen met onze fondsen en experts? VSBfonds, KNHM, Stichting DOEN, Fonds1818, Nederland Zorgt Voor Elkaar, de SESAM Academie en de vormgevers van Studio Kiem en the Brave Box zitten tijdens het festival voor je klaar.  Wees er snel bij want wie het eerst komt…

Graag tot de 25e in Amersfoort!

De Rijtuigenloods te Amersfoort (5 minuten lopen van het station)

Op zaterdag 25 maart van 10.00 uur tot 18.00 uur

Onder leiding van Natasja van den Berg, Bahram Sadeghi en Pieter Hilhorst.

Omroep Human maakt televisie-opnames voor een festival-highlights-programma op NPO2.

In de luwte van het Haagse rumoer voltrekt zich een ‘stille revolutie’ in dorpen en steden. Lokaal bouwen duizenden burgercoöperaties aan een duurzame toekomst, waarin gemeenschapszin de basis is voor nieuwe vormen van zorg en samenleven, van democratie en economie.

Ben erbij op 25 maart vanaf 10.00 uur in het hart van Nederland!

www.wedoenhetzelfwel.nl

twitter.com/wdhzwfestival

facebook.com/wedoenhetzelfwelfestival

Meer informatie:
Fenna Bolding
f.bolding@cmostamm.nl
06 126 861 60

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 18:00

Locatie

Rijtuigenloods

Amersfoort

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X