Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

februari, 2023

09feb17:0019:00Fondsendag Groningen17:00 - 19:00 CMO STAMM - locatie Groningen

Evenement details

Heb jij een idee dat bijdraagt aan de toekomst van Groningen en ben je op zoek naar advies of financiering? Twee subsidieregelingen waarvoor bewoners bij ons terecht kunnen zijn het Impulsloket en het Loket Leefbaarheid. Komt je idee niet in aanmerking voor deze regelingen? We kijken graag met je mee naar een andere oplossing. Ideeënbank Groningen organiseert daarom samen met Nationaal Programma Groningen jaarlijks twee Fondsendagen om bewoners verder op weg te helpen met hun idee of project.

 

De komende editie is op donderdag 9 februari 2023. Deze Fondsendag vindt voor het eerst live op locatie plaats.

Aanmelden

 

Datum Tijd Adres Aanmelden
Donderdag 9 februari 2023 17.00 – 21.00 uur CMO STAMM.
Laan Corpus Den Hoorn 100 in Groningen
Meld je voor 27 januari aan via Eventbrite voor de Fondsendag

*Kom je met de auto? Toets dan Laan Corpus Den Hoorn 98 (Stadjershal Groningen) in voor de juiste route. Veel routeplanners geven een verkeerde route aan. CMO STAMM bevindt zich op de tweede verdieping in het pand van Vos Interieur. Dit pand heeft een eigen op- en afrit (36, RING-West). Toegang is mogelijk via de lift aan de buitenzijde links van het gebouw. Parkeren kan gratis onder het gebouw.

Hoe werkt het?

Tijdens de Fondsendag presenteer jij je idee aan verschillende adviseurs en fondsen. Zij kunnen je helpen bij het verder ontwikkelen van je plan of het zoeken naar financieringsmogelijkheden.

Let op: de Fondsendag vindt plaats om advies te krijgen en contact te leggen met fondsen, niet om direct een aanvraag te doen.

Fondsenmarkt: in gesprek over je idee

Je kunt deze dag langs stands op de fondsenmarkt. Op de markt staan verschillende fondsen en adviseurs. Een mooie gelegenheid om kennis te maken, één-op-één advies te krijgen en eventuele vervolgstappen te bespreken. Ook als je plan nog niet helemaal uitgewerkt is, adviseren zij je graag over de financiering ervan.

Pitch je idee

Daarnaast is er ruimte om op een afgesproken tijdstip een pitch te doen. Je krijgt vijf minuten de tijd om jouw idee of project toe te lichten, oftewel te pitchen. Korter mag ook. Je levert hiervoor van te voren je projectbeschrijving aan, zodat de adviseurs en fondsen zich alvast voor kunnen bereiden. Na jouw presentatie zijn er nog vijf minuten waarin de adviseurs, fondsen en andere deelnemers advies kunnen geven. Er is ruimte voor 12 pitches. Aanmelden hiervoor kan in januari 2023.

Workshops

Komende editie krijg je ook de gelegenheid om één van de onderstaande workshops te volgen. De workshops vinden op hetzelfde moment plaats. Aanmelden kan bij binnenkomst op de Fondsendag.

  • Fondsenwerving
  • Project opzetten
  • Project voortzetten

Deelnemen?

De Fondsendag wordt jaarlijks twee keer georganiseerd. De eerstvolgende editie vindt plaats op 9 februari 2023.

Aanmelden

Nationaal Programma Groningen en de Ideeënbank Groningen organiseren de Fondsendag in samenwerking met zes Groningse adviseurs: KNHM, Huis voor de Sport Groningen, Grobusiness, Programma Energie Participatie, Groninger Dorpen en het KultuurLoket.

Tijd

(Donderdag) 17:00 - 19:00

Locatie

CMO STAMM - locatie Groningen

Laan Corpus den Hoorn 100-2 Groningen (navigatie: huisnummer 98 invoeren svp)

Organisator

Ideeënbank Groningen en Nationaal Programma Groningen

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X