Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

december, 2018

06dec09:3017:00Kennisfestival Schouders Eronder09:30 - 17:00 De Doelen Rotterdam

Evenement details

Bijna 1 op de 5 huishoudens in Nederland heeft te maken met schulden en dat aantal groeit, schuldhulpverlening is dus hard nodig. We kunnen hier eindeloos over praten en vergaderen, maar we moeten vooral samen de handen uit de mouwen steken! Oftewel: Gewoon doen.

We nodigen je van harte uit om hiermee op donderdag 6 december samen aan de slag te gaan tijdens het kennisfestival van Schouders Eronder in De Doelen in Rotterdam.

Naast diverse workshops, presentaties van onze partners en een uitgebreide beursvloer, zetten inspirerende sprekers samen met ons hun Schouders Eronder.

Zo vertelt Joseph Oubelkas het indrukwekkende verhaal over zijn onterechte gevangenschap en het belang van vriendschap en liefde voor zijn mentale overlevingskracht. Bokser Esther Schouten deelt hoe zij na een heftige ziekteperiode alsnog wereldkampioene werd door haar mentale kracht. Lex Burdorf laat zien welke invloed werk heeft op gezondheid en Loek de Goede van het CJIB vertelt wat er gebeurt als er niet op tijd wordt betaald en hoe zij schulden proberen te voorkomen.

Benieuwd naar de rest van het programma? Houd voor meer sprekers en het programma de website van Schouders Eronder in de gaten.

Wil je je direct aanmelden voor deze stevige mentale gym? Ga meteen aan de slag en vul het aanmeldformulier in. Gewoon doen.

Graag tot dan!

Hartelijke groet,

Christophe Geuskens
Programmamanager Schouders Eronder

Tijd

(Donderdag) 09:30 - 17:00

Locatie

De Doelen Rotterdam

Organisator

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X