Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

juni, 2021

22juni19:0020:00Vinden & binden van vrijwilligers19:00 - 20:00 Online

Evenement details

Heb jij een goed idee voor de buurt, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je al gestart met een initiatief en zoek je financieringsmogelijkheden of vrijwilligers? Of wil je weten hoe je de maatschappelijke waarde van je initiatief goed in beeld kunt brengen? De Ideeënbank Groningen heeft op dit soort vragen antwoord en deelt dat graag met je. We organiseren daarom een kennisreeks met 5 gratis webinars die de komende maanden worden uitgezonden.

In onze regio bestaan veel initiatieven om de wereld leuker, mooier en beter te maken. De Ideeënbank Groningen is er om die initiatieven te ondersteunen. We inspireren je met onze ideeën en delen de opgedane kennis graag met jullie.

Naast inzichten en kennis bieden we tijdens de webinars ook ruimte voor vragen en discussie. Een aantal webinars zijn herhalingen van webinars die eerder zijn uitgezonden. Je kijkt dan naar een video en de Ideeënmakelaars zijn live aanwezig om via de chat vragen te beantwoorden. Na elk webinar is er de mogelijkheid om online persoonlijk advies op maat te krijgen van een van de ideeënmakelaars.

5 thema’s

De kennisreeks gaat over vijf thema’s:

Dinsdag 22 juni

19:00 uur

Vinden & binden van vrijwilligers – We vertellen waar je op moet letten als je vrijwilligers wilt werven en hoe je kan zorgen dat vrijwilligers enthousiast blijven. We geven concrete tips over vrijwilligersmanagement.
Dinsdag 6 juli

19:00 uur

Verdienmodellen – We vertellen op welke manieren je je initiatief duurzaam kan financieren en wat daar allemaal bij komt kijken.
Woensdag 29 september

19:00 uur

Van idee naar initiatief – We bespreken welke stappen je moet doorlopen om van een idee naar een werkend plan te komen. We geven tips over waar je terecht kan en informeren je over financieringsmogelijkheden voor de opstartfase.
Woensdag 20 oktober

19:00 uur

Zichtbaar op Social Media – We leren je hoe je met eenvoudige acties beter zichtbaar kan zijn op de sociale media en geven je praktische tips over het communiceren via die media.
Woensdag 10 november

19:00 uur

Maatschappelijke waarde bepalen – We leggen de basis uit van het doen van onderzoek naar de maatschappelijke waarde van je initiatief. We geven concrete stappen en tips mee om de maatschappelijke waarde bij jou te onderzoeken.

Aanmelden

Meld je aan voor één of meerdere van onze webinars

Iedereen is van harte welkom; stuur deze uitnodiging gerust door naar andere geïnteresseerden.

Nu al vragen of meer informatie?

Laat het ons weten via m.diemer@cmostamm.nl.

Lees meer over initiatieven tijdens de coronacrisis op www.ideeenbankgroningen.nl.

Lees ook: Meer informatie over hoe je een webinar kunt volgen

Graag tot ziens op de webinars.

de Ideeënmakelaars Groningen:
Esther Rodenburg, Mette Wijling, Maud Diemer & Iris Holman

Logo Ideeënbank

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 20:00

Locatie

Online

Organisator

Ideeënbank Groningen en CMO STAMM

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X