Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

oktober, 2023

16okt19:3021:30Workshop ‘nieuwe bestuursvormen’19:30 - 21:30

Evenement details

Over de Workshop

Tijdens de workshop ‘nieuwe bestuursvormen’ ga je samen met de trainer en maximaal 24 deelnemers op onderzoek uit hoe het bestuur van jouw vrijwilligersorganisatie er uit kan gaan zien. Er wordt besproken welke opties er allemaal zijn naast de reguliere structuur in een stichting of vereniging. Ook wordt op een interactieve manier met elkaar bekeken wat er nog meer kan. Zo ga je met nieuwe informatie en energie uit deze workshop.

Over de trainer

Deze workshop wordt aangeboden vanuit het project Vrijwilligers Centraal. Provincie Groningen, Groninger Dorpen, Huis voor de Sport Groningen, CMO STAMM en KultuurLoket geven de komende maanden in het project Vrijwilligers Centraal ondersteuning aan verenigingen. We geven ondersteuning op maat, onderzoeken innovatieve maatregelen, zetten vrijwilligers in het zonnetje en organiseren kennis- en leersessies op allerlei onderwerpen voor de huidige besturen en andere vrijwilligers.

Aanmelden

Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. De locatie en meer info volgt binnenkort. Aanmelden is nu al mogelijk.

Meer informatie: Marcel Endendijk m.endendijk@cmostamm.nl

Tijd

(Maandag) 19:30 - 21:30

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X