Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

februari, 2024

06feb15:0017:00Workshop Verdienmodel in 6 stappen15:00 - 17:00 Locatie volgt z.s.m

Evenement details

In Groningen bestaan veel initiatieven om de wereld leuker, mooier en beter te maken. Veel initiatieven zijn op zoek naar geld om een initiatief op te starten én daarna ook om er mee door te gaan. Maar hoe doe je dat? Welk verdienmodel past bij jouw idee of initiatief? Op die vraag geven wij je antwoord tijdens de workshop die wij in samenwerking met Omarm Groningen organiseren.

In deze workshop op 6 februari leg je een basis voor het versterken van een eigen verdienmodel. Samen bespreken we welke stappen je moet doorlopen om van een idee naar een werkend plan te komen. We vertellen ook op welke manieren je je initiatief duurzaam kan financieren en wat daar allemaal bij komt kijken. Tot slot geven we tips over waar je terecht kan en informeren je over financieringsmogelijkheden voor de opstartfase.

We inspireren je met onze ideeën en delen onze kennis. Naast inzichten en kennis is er tijdens de workshop ook ruimte voor vragen en dialoog.

Aanmelden

Let op: Aangezien onze ruimte beperkt is, verzoeken wij elke organisatie om met slechts één persoon aanwezig te zijn op 6 februari.

Meer informatie: Marcel Endendijk en Esther Rodenburg

Tijd

(Dinsdag) 15:00 - 17:00

Locatie

Locatie volgt z.s.m

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X