Leadersubsidie voor dorpsplannen Drenthe

2 maart 2017

Hoe versterk je lokale samenwerking? Hoe krijg je meer toeristen naar je regio? Hoe verbeter je (digitale) bereikbaarheid? Voor dit soort projecten kunnen dorpen soms subsidie krijgen met een Leader-aanvraag.

De afgelopen week heeft GS van Drenthe beschikkingen afgegeven aan mooie plannen voor dorpen in Zuid0ost-Drenthe. CMO STAMM is betrokken bij de totstandkoming van de strategie voor het subsidieprogramma Leader in Zuidoost-Drenthe. Wij ondersteunen op diverse plekken bij het maken van mooie plannen en de voorbereiding van een Leader-aanvraag (voor het versterken lokale samenwerking, de toeristische sector, het MKB, het verbeteren woon- en leefomgeving en de (digitale) bereikbaarheid). Een bruisend dorpscentrum voor Eexterveen en het 5 puntenplan in Schoonoord zijn plannen die met ondersteuning van CMO STAMM subsidie hebben gekregen. Zie ook het krantenartikel Forse subsidie voor dorpsplannen Schoonoord.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X