Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

december, 2018

12dec17:0019:00Droomkaartsessie Moedige mensen!17:00 - 19:00 Voedselbank stad Groningen

Evenement details

Voor deze sessie worden dromers, inwoners van Groningen, die een wens of een idee achtergelaten op hun droomkaart een uitnodiging. In kleine groepjes worden de dromen gedeeld. Onder leiding van vijf deskundige procesbegeleiders werden alle dromen besproken en daarna werd gekeken hoe men elkaar kon helpen hun eigen droom of de droom van een ander te realiseren.

logo Moedige mensen!

Moedige Mensen Groningen bestaat uit een netwerk van inmiddels > 150 organisaties en vrijwilligers.  Het is een open, energiek en dynamisch netwerk waarbij alle partners een bijdrage leveren. Zowel in menskracht, natura (kennis en middelen) als financieel (naar vermogen). De activiteiten worden in werkgroepen en kortdurende task forces ontwikkeld en uitgevoerd. Het bestuur bewaakt de randvoorwaarden, de projectleider organiseert de dwarsverbanden en innovaties. Landelijk is Moedige Mensen partner bij de ontwikkeling Moedige Dialoog netwerken voor financiële redzaamheid en de Rabobank Foundation. Wil je ook bijdragen aan ons netwerk en/of een van de themagroepen, stuur dan een mail aan Maud Diemer, m.diemer@cmostamm.nl.

Moedige Mensen is mede mogelijk gemaakt door Rabobank Stad en Midden Groningen, Gemeente Groningen en Provincie Groningen

Tijd

(Woensdag) 17:00 - 19:00

Locatie

Voedselbank stad Groningen

Ulgersmaweg 57, 9731 BL Groningen

Organisator

Moedige mensen! Groningen

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X