Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

oktober, 2023

11okt17:3021:30Fondsencafé Drenthe17:30 - 21:30 De Wenning, Veldbrake 5 in Pesse

Evenement details

Fondsen staan te springen om goede aanvragen, jullie aanvragen! Heb jij een mooi maatschappelijk initiatief en woon je in Drenthe? Of je nu een idee in de kinderschoenen hebt staan of al vergevorderd bent, Het Fondsencafé biedt de ideale gelegenheid om je ideeën te delen, advies in te winnen en de juiste contacten te leggen om jouw initiatief een stap verder te helpen. Deelname is helemaal gratis!

Datum: Woensdag 11 oktober
Tijd: 17:30 – 21:30 uur
Locatie: De Wenning, Pesse

Met onder andere de volgende fondsen en subsidieverstrekkers: Oranje Fonds, Rabobank, Provincie Drenthe, Energiefonds Drenthe, Kracht van de Veenkoloniën, Katalys (voorheen knhm).

PROGRAMMA

  • 17:30 uur: Inloop met broodjes en soep
  • 18:15 uur: Opening welkom, kennismaken fondsen
  • 18:20 uur: Plenaire bijeenkomst met 5 pitches
  • 19.25 uur: Fondsenmarkt en 4 workshops
  • 21.15 uur: Afsluiting

PITCH!

Hebben jullie mooie plannen en zijn jullie benieuwd hoe de fondsen daar naar kijken en zou je die plannen ook willen pitchen? Neem dan contact op met Mariska Nauta (adviseur BOKD) of Paul van Schie (adviseur dorpshuizen). Let op: als je wilt pitchen kan je dat aangeven tot 1 oktober!

MELD JE AAN!

Heb je een mooi initiatief, behoefte aan advies door adviseurs, fondsen en subsidieverstrekkers en wil je netwerken, kennis opdoen, een lekker hapje komen eten en met ons borrelen? Meld je aan voor de Fondsenavond op 11 oktober en laat weten naar welke workshops je interesse uitgaat. Je kunt je inschrijven tot en met vrijdag 6 oktober.

FONDSENMARKT

Op de Fondsenmarkt kun je direct in contact komen met fondsen en andere ondersteuners. Dit is je kans om je plannen persoonlijk te bespreken en feedback en advies te ontvangen. Het is een unieke gelegenheid om financiering en advies te verkrijgen voor jouw project of initiatief. Ontmoet de mensen die kunnen helpen jouw ideeën te realiseren. Er zijn verschillende fondsen en subsidieverstrekkers aanwezig waar je je initiatief mee kan bespreken.

WORKSHOPS

Gelijktijdig met de fondsenmarkt wordt een viertal workshops aangeboden. Je kunt maximaal twee workshops bezoeken, kom je met meerdere collega’s kies dan voor andere workshops. Per workshop kan een beperkt aantal mensen deelnemen en vol is vol.

De workshops bieden waardevolle inzichten en kennis op verschillende terreinen. Je kan kennismaken met:

  • Fondsenwerving: Leer hoe je succesvol financiering kunt aantrekken voor je projecten en initiatieven.
  • Maatschappelijke waarde: Ontdek hoe je de impact van je initiatief kunt vergroten en positieve verandering in de gemeenschap kunt bevorderen.
  • Projectplan schrijven: Leer effectieve projectplannen te maken om je doelen te bereiken en financiers te overtuigen.
  • Van idee naar duurzaam initiatief: Ontdek hoe je jouw ideeën kunt omzetten in langdurige, duurzame initiatieven die blijvende positieve verandering teweegbrengen.

SOEP, BROODJES EN BORREL

Het fondsencafé is rond etenstijd georganiseerd zodat je direct na je werk kan aanschuiven en een hapje mee kan eten. Uiteraard wordt ook voor een borrel gezorgd. Eet je ook een hapje mee?

We kijken ernaar uit om je op 11 oktober te verwelkomen!

Meer informatie:

Fenna Bolding en Esther Rodenburg, adviseurs CMO STAMM

Tijd

(Woensdag) 17:30 - 21:30

Locatie

De Wenning, Veldbrake 5 in Pesse

Organisator

CMO STAMM & BOKD

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X