Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen
vacatures

Vacatures.

CMO STAMM en Trendbureau Drenthe & Sociaal Planbureau Groningen, beide onderdeel van CMO STAMM, zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en inspirerende mensen die ons team kunnen versterken.

Benieuwd wie wij zijn? Maak kennis met onze organisatie of onze medewerkers.

Geloof jij net als wij in een samenleving waarin iedereen meedoet? In de kracht van mensen en de onderlinge verbinding tussen mensen? In een samenleving waar de meest kwetsbare mensen een steuntje in de rug krijgen? Dan willen we je graag ontmoeten!

Vacatures

Werkervaringsplaatsen

CMO STAMM is een broedplaats van talent. Een organisatie waar beleids- en praktijkgericht onderzoek en advies hand in hand gaan met maatschappelijke betekenis. Naast het ontwikkelen van de talenten van onze medewerkers, bieden wij ook afgestudeerde universitair opgeleiden, of hbo-ers, de mogelijkheid om hun talenten bij ons verder te ontwikkelen.

Lees ook de ervaringen van Ben en Paul, de ervaringen van Chiem, Klarieke, Tamara en Danique en de ervaringen van Iris, Jeffrey, Sophie en Katy over een werkervaringsplaats bij CMO STAMM, Sociaal Planbureau Groningen en Trendbureau Drenthe.

Stageplaatsen

Bij CMO STAMM doen regelmatig studenten van diverse opleidingen ervaring op. Wij hebben de voorkeur voor stages die zijn gericht op de afronding van een masterstudie. Een stage bij CMO STAMM duurt meestal enkele maanden en kan fulltime of parttime worden ingevuld. Vaak is een combinatie mogelijk van meewerken in één of meerdere projecten, verrichten van onderzoek en het schrijven van een scriptie. Wij bieden enkele stagiairs ruimte. Stuur bij interesse je motivatie en cv naar hr@cmostamm.nl. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via Dushenka van Kooten

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X