Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Overig nieuws

Jeugdbeleid.

Ieder kind moet veilig kunnen opgroeien. Gelukkig geldt dit voor de meeste kinderen in Nederland. Bij sommige kinderen gaat dit opgroeien gepaard met problemen. Jeugdigen en hun opvoeders moeten dan weten waar ze terecht kunnen met hun vragen. Gemeenten hebben de opdracht te voorkomen dat jeugdigen en hun opvoeders verdwalen in systemen. Toegankelijk en dichtbij is het credo. Ook bij jeugd ligt het antwoord in het tijdig versterken van de eigen kracht van de jongere en zijn/haar opvoeders.

CMO STAMM zorgt met passie voor de jeugd vanuit kennis op inhoud en proces steeds voor maatwerk. Of het nu gaat om het adviseren bij het ontwikkelen van jeugdbeleid, het ontwikkelen van innovatieve vormen van jeugdhulp of het leiden van projecten om tot een kindvriendelijke gemeente te komen.

Deel deze pagina.

Uitgelicht.

Weer kind zijn? Daar zorgen we samen voor!

Een kwart van de Nederlandse jeugd groeit op met iemand die zorg nodig heeft. Door extra verantwoordelijkheden missen zij soms het gevoel om weer kind te zijn.

Lees verder

Prestatie in het voortgezet onderwijs

Zicht op prestaties in het voortgezet onderwijs. Haal meer uit uw leerlingenadministratie.

Lees verder

Gelijke kansen voor iedereen op de stagemarkt?

Een belangrijk deel van de studenten met een niet-westerse achtergrond heeft geen vertrouwen in gelijke kansen op de stagemark

Lees verder

Expert in monitoring jeugdzorg

Bij CMO STAMM brengen wij informatie over jeugdzorg samen en vertalen dit naar input voor beleid en praktijk. Wij geven samen met onze maatschappelijke partners duiding aan de informatie en samen met het werkveld doorbreken wij bij voorkeur mythen en aannames. Onze expertise draagt bij aan regionale duiding en kennisverspreiding over de ondersteuning aan kwetsbare

Lees verder

Groot onderzoek naar schoolkeuze Drentse kinderen // DvhN 17-11-2016

Steeds meer Drentse basisschoolleerlingen gaan naar het vmbo en minder naar het vwo dan landelijk.

Lees verder

Feitenbladen Drentse onderwijsmonitor 2015 gemeente Westerveld

Feitenblad met kerncijfers uit de periode 2010-2015, als onderlegger bij besprekingen en initiatieven ten behoeve van goed onderwijs voor kinderen.

Lees verder

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X